Diensten

Consult Basis
per ruimte, in –en exterieur, wordt er mondeling advies gegeven hoe deze aantrekkelijker kan worden gemaakt voor de potentiële koper. Meubelopstelling, creëren van ruimte , kleurgebruik, verlichting en accessoires komen aan bod.

Verkort Consult
circa 1 uur durend bezoek aan de woning waarbij u na een rondleiding adviezen krijgt welke maatregelen u kunt nemen om uw woning optimaal te presenteren.
Speciaal bedoeld voor o.a. “Finishing touch” vlak voor Open Huizen Route, bezichtigingen of voorafgaande aan het maken van foto’s voor brochures en internetpresentaties.

Uitvoering door Riestyling
het daadwerkelijk uitvoeren van adviezen die door riestyling zijn gegeven bij een consult basis, verkort consult of interieuradvies. Alleen of met uw hulp worden deze verwezenlijkt.

Online Fotoconsult
na toezending van maximaal 10 foto’s van uw woning of bedrijfspand krijgt u online per vertrek een beknopte rapportage met adviezen voor het aantrekkelijker maken van uw pand.

Fotopresentatie
riestyling maakt voor u een fotopresentatie van uw te verkopen woning of bedrijfspand. In combinatie met een verkort consult zal dit een goede eerste indruk achter laten bij de potentiële koper. “Een eerste indruk maak je maar 1 keer!”